• 1000 lerce farklı alternatifi ile kalitenin adresi www.kanvasresim.com

ANASAYFA


     DEKORATİF SAAT-KOD:307

   
Ürün Kodu : SAAT 307
Fiyat : 65 TL 
Ürün Özellikleri
Hem ayna Hem saat bir arada mükemmel bir kombinasyondur. Ölçüler: 30 & 30
        Detaylar
 
 
Detaylar

Satın aldığınız paket içinden saatiniz üzerine monte edilmiş bir biçimde, elektronik düzenek, akrep, yelkovan ve saniye ibresi  ile bir adet Kalem pil ile gönderilecektir.

Duvar saatlerinizi uzun süre  keyifle kullanabilmeniz için aşağıdaki konulara dikkat etmenizi rica ederiz.

Saatinizi ambalajından çıkartınız. Pili arkadaki mekanizma yuvasına, pil kutuplarına dikkat ederek takmadan önce akrep, yelkovan ve saniye kolunu elinizle saat 12.00’yi gösterecek şekilde ayarlayınız.

Akrep , yelkovanve saniyenin  saat 12.00’yi gösterecek biçimde yerleştiğinden emin olduktan sonra sadece yelkovanı, parmağınızın ucu ile saat yönünde çevirerek bulunduğunuz zamana göre ayarlayınız. Pili yuvasına takar takmaz saatiniz çalışmaya başlayacaktır. Saatinizi dikkatlice arkadaki kancasından duvarınızdaki çiviye takınız.

Duvar saatlerinizi dış mekanlarda ve aşırı ısıya maruz kalacak alanlarda ( balkon,bahçe,soba yanı , şömine üstü vb) kullanmamanızı öneririz.

Elektronik aksamın temizliği ve pillerin akıntı yapmamsına karşılık uzun süre kullanmayacaksanız pili yuvasından çıkarınız.

Saatinizi temizlerken sadece  nemli cam bezi kullanın.sert cisimler ve kimyasallar kullarak temizleme yapmayınız. temizlik esnasında akrep, yelkovan ve saniye kollarına dikkat ediniz.

Ürün Teslimi:2-3 iş günüdür.